#

Crazy 35

Crazy 35

Lieve afdelingen,

Eindelijk is het zo ver; de CRAZY 35 is van start gegaan! Een lustrumvariant op het bekende spel Crazy88. Hierbij gaat het om de strijd tussen de verschillende afdelingen, maar zul je ook moeten samenwerken! In totaal zijn er 350 punten te behalen, afhankelijk van de opdracht die je als afdeling uit hebt gevoerd krijg je een bepaald aantal punten. Dit puntenaantal is per opdracht vermeld. Voor elke opdracht kun je als afdeling maar één keer punten krijgen. De afdeling met de meeste punten zal tijdens het Zomercongres gekroond worden!

Er zal maandelijks een update worden gegeven op de website (lustrum.jd.nl) en je kunt tot 1  mei foto’s (en andere resultaten van de uitdagingen) aanleveren voor de uitdagingen die voor het gala zijn afgerond. Voor deze foto’s is er de mogelijkheid dat ze in de almanak worden opgenomen. De opdrachten voor het benefiet en zomercongres kunnen tot en met 15 juni worden aangeleverd. Op zondag 16 juni zal bij het zomercongres de winnende afdeling bekend worden gemaakt! De foto’s kunnen gestuurd worden naar Crazy35@jd.nl Zorg dat je duidelijk vermeldt bij foto’s  voor welke afdeling het is, en of de mensen die op de foto staan bezwaar hebben tegen eventuele publicatie in de almanak of de site.

Er zijn twee categorieën waarin punten zijn te behalen; 20 tijdens de zeven lustrumactiviteiten, en 15 algemene uitdagingen. Bij ‘Uitdagingen’ kun je ze allemaal terugvinden. Let op dat voor de algemene uitdagingen ook de deadline van 1 mei geldt.

Moge de beste afdeling winnen!