#

Wintercongres - ALV 82

Wintercongres - ALV 82

Wintercongres - ALV 82

Datum: 1 februari 2019, 19:00 tot 3 februari 2019, 18:00

Locatie: Eindhoven

Een van de meest essentiële activiteiten van de Jonge Democraten: het congres! Uiteraard is er alles wat je van een JD Congres mag verwachten: moties, resoluties, een goed feest en nog veel meer moois. Ook krijgt het congres een extra feestelijk tintje dankzij het lustrum. Een van de oprichters van de JD, Hein Jaarsma, zal komen spreken over de begindagen van onze mooie vereniging. 

In de tijd voor het bestaan van Facebook evenementen en een JD website, toen D66 al bijna 20 jaar de democratie verdedigde, was Hein Jaarsma een van de oprichters van de JD. Het waren compleet andere tijden, zo was de Demo het belangrijkste communicatiemiddel van de JD, bestonden PJO’s als DWARS en ROOD nog niet en was Rob Jetten nog niet eens geboren. 
Onze 'founding father' zal de zaterdagmiddag afsluiten en vertellen waar de JD ooit begonnen is, wat haar idealen waren en hoe die tijd verschilt van nu. Jaarsma zal ook ingaan op het thema duurzaamheid en en welke prioriteit dat in de vroege JD jaren had.

Van 1 tot en met 3 februari zijn de Jonge Democraten in Eindhoven te vinden voor Algemene Ledenvergadering (ALV) 82 in Eindhoven. Zet het alvast in je agenda, bereid je mentaal voor en check de actuele vertrektijden in de NS Reisplanner. Op de congreswebsite kun je meer informatie vinden over de inhoud van het congres. 

Bij deze activiteit kan jouw afdeling punten halen voor de Crazy 35, dus wees er vooral bij!